VANDRETURENE :

Det kræver en rimelig grundform at vandre i bjergene her. Hvis du er vant til at vandre i bjerge, er det ikke et vanskeligt terræn. Det er let / medium katagori. Men det går jo opad og nedad i bjergene så nogen overraskes og taber pusten. Det er dog ikke værre end at det kan klares ved at tage de pauser du har brug for. Jeg går forrest og min hjælper går bagerst. Så der er plads til at du får den tid du har brug for. Vandreturene varer ca 3-4 timer. De er på ca 6 - 8,5 km og 3- 600 højdemeter.

På vandreturene er nogle strækninger tænkt som stilletur. I naturen aktiveres sanserne, så vi bedre kan mærke os selv, mærke kroppen, tankerne og følelserne. På disse strækninger, vil vi ikke tale sammen, men være stille med os selv og med hinanden.

Bevægelse er en god og brugbar metode til at have fokus på sanselighed og skabe en kontakt mellem hjerne og krop.

Dette kan være indledende øvelser til, at opbygge et bevidst nærvær, hvor du bevæger dig og åbner for kroppen. Opnår en tilstand, som kan skabe ro og virke stressnedsættende. Du er mindful når du er tilstede i det du gør lige nu i dette øjeblik.    

Jeg har valgt de smukkeste, de mest egnede i niveau og længde til denne kursusuge. For at vise jer det bedste jeg og naturen omkring Frigiliana har at byde på. Vandring i området omkring Frigiliana er en spektakulær oplevelse med svimlende udsigter, duftende urter og sved på panden. Den intense duft af rosmarin tilsat citrontimian og vilde blomster. Synet af det mægtige, blå Middelhav. Kig til fjerne hvide landsbyer og måske et hurtigt glimt af en bjergged.


VIGTIGT : Bjergene består mange steder af porøs kalksten; der er mange små løse sten og i det hele taget et noget ujævnt underlag. Ofte højt at træde. For de fleste er en vandrestav derfor god at have med. Godt fodtøj er vigtigt. Vandrestøvler eller gode vandresko. Vandresandaler er ikke gode nok i dette terræn.


Hvis du er i tvivl om hvordan det vil være for dig, er du meget velkommen til at ringe til mig. Det kan være en god idé at få en snak på forhånd. 30709647.

 

 

Del siden